ЗА НАС

Со повеќе од дваесет години искуство, висок стандард на услуга и комплетен асортиман на хемиски средства и опрема за чистење, ние КНЛ СИСТЕМИ се гледаме како водечка фирма на македоснкиот пазар. Нашето мото ИНОВАТИВНА ХИГИЕНА го рефлектира барањето по континуирана иновативна сила. Нашата амбиција е секогаш да им нудиме модерни и иновативни решенија на нашите клиенти. Ние како компанија се грижиме за околината и севкупното здравје, со тоа што го следиме трендот на ECO-FRIENDLY производи. Со таа цел нашата широка палета на производи се состои од продукти кои се произведени од природни и обновливи ресурси, при тоа кои пред се најважно, не се штетни за операторот и околината.


ПАРТНЕРИ

ЗОШТО КНЛ СИСТЕМИ?

Ние отсекогаш сме посветени на еколошката одржливост на своите производи и заштитата на природните ресурси, следејќи ги најважните критериуми за еколошка одржливост:

1. Kористиме еколошки компании и етикети на производи признати на европско ниво;
2. Промовираме на рециклирање на материјал;  дизајнираме системи кои го минимизираат влијанието врз животната средина;
3. Фаворизираме чисти извори на енергија.