Почитувани,

вие како посетители доброволно ги оставате Вашите лични податоци во регистрацијата како име и презиме, адреса, е-маил и телефонски број. Овие податоци ќе се користат исклучиво за исполнување на Вашата нарачка.
Запомнете дека Вашето корисничко име и лозинка, треба да ги знаете само Вие лично, бидејќи тие се од исклучителна важност за заштита на Вашите лични податоци. Затоа користете посложени лозинки во комбинација на букви, бројки и знаци, за да се осигурате со поголема безбедност. Во случај на компромитирање на Вашата лозинка на билокаков начин, Ве молиме веднаш да ја известите на КНЛ СИСТЕМИ ДООЕЛ и променета ја истата.
Вашите лични податоци можат да ги користат исклучиво вработените на КНЛ СИСТЕМИ ДООЕЛ со претходна Ваша дозвола. Тие се заштитени од фалсификат и неавторизиран пристап.

КНЛ СИСТЕМИ ДООЕЛ користи SSL сертификат за заштита кој помага при заштита на Вашите податоци од www.knlsistemi.com.mk кон друг browser.
Важно е да се напомене дека при трансакција со платежниот систем на HALKBANK, нашата веб страна не зачувува информации и податоци од типот на платежни картици и податоци. Истите има право да ги спроведе и искосристи исклучиво HALKBANK.
Плаќањето може да се оствари преку Visa, Master Card, Maestro и останати доколку самата банка има овластување да ги прифати. При нарачка, проверете во Вашата банка дали трансакцијата била успешна.

Трансакцијата при наплаќање на производот е пренасочена и се процесира преку порталот за наплата од кредитни картички на HALKBANK користи современа заштита на податоците и сите процеси се одвиваат преку сигурна конекција со банката.
Доколку имате промена на лични податоци (адреса и слично), Ве молиме известете не, за набрзо да реагираме, во спротивно КНЛ СИСТЕМИ ДООЕЛ не одговара за било каков недостаток во поглед на нарачката или доставата на истата.
Согласно законот на Република Македонија, не е дозволено малолетни лица да оставаат информации. При истото, КНЛ СИСТЕМИ ДООЕЛ никогаш не би ги искористила информациите без согласност на старател.

За сите прашања во врска со сигурноста и безбедноста на Вашите лични податоци контактирајте не.