КНЛ СИСТЕМИ ви нуди најсигурна и достапна услуга за перење на вашата облека и ткаенини лоцирано во Скопје. Ние работиме со најнова технологија и професионални машини, при тоа користиме професионални детергенти кои се ECO-FRIENDLY и се био-разградливи. Без разлика дали станува збор за лична гардероба, завеси и прекривки, или пак работнички одела, нашата
услуга за перење ги задоволва сите видови на материјали. Веруваме дека нудиме широк спектар на професионални услуги за перење на нашите клиенти, без разлика дали се тие дел од вашето домакинство или пак се дел од вашиот бизнис. 

Перење Домакинство

Нашата услуга за перење ви дава време за да се посветите на работите во кои стварно уживате. Донесете панталони, шорцеви, кошули, долна облека, чорапи и друго. Ние стручно ќе ги испереме и ке ви ги вратиме вашите алиштата здиплени и подготвени да се стават веднаш во вашиот
плакар!

Перење бизнис

Ви нудиме идеално решение за вашиот бизнис. Нашата Услугата за перење ви нуди комерцијални услуги за перење и чистење на разновидна и растечка листа на бизниси, вклучувајќи: Хотели/Мотели, Ресторани, Училишта, Спа Центри, и многу други.